XXV. Tudományos Ülésszak

Kedves Kollégák, 2015-ben az Erdélyi Múzeum-Egyesület Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztályának XXV. Tudományos Ülése Erdély fővárosában, Kolozsváron kerül megrendezésre. Az ülésszak kiváló lehetőséget nyújt friss adatok, orvosi meglátások, ötletek, módszerek megismerésére. A rendezvény tudományos jellege mellett nagyon jó alkalom egymás jobb megismerésére, és úgy gondoljuk, hogy a Kolozsvár történelmi belvárosában tett séta mindannyiunk számára kellemes élményt nyújt majd.

A tudományos ülésszakon az orvosi, fogorvosi és gyógyszerészeti tudományok területéről szabadon választott előadások hangzanak el. Az előadások időtartama 10 perc, esetismertetés és poszterbemutatás 5 perc, hozzászólás 3 perc. A dolgozatok szerzői közül legalább egy EME tag kell legyen (kivéve a külföldi vendégeket).

Az ülésszak tudományos bizottsága a beküldött összefoglalók alapján a dolgozat poszterként való bemutatása mellett dönthet. A szekcióülésen csak az mutathat be dolgozatot vagy posztert, aki 2015. március 10-ig bejelentkezett és elküldte az összefoglalót.

Az összefoglalókat elektronikus úton kell beküldeni, kitöltve a www.orvtudert.ro honlapon február 17-től március 10-ig elérhető űrlapot.


XXV. Tudományos Ülésszak bővebb információk...