Pályázatíró szeminárium

Kedves Kollégák!

Örömmel értesítem Önöket, hogy végre kialakult a következő pályázatíró szeminárium időpontja és helyszíne: 2008. május 26-27-én (hétfő-kedd) Nagyváradon tartjuk meg a kétnapos képzést, a Partiumi Keresztény Egyetemen (www.partium.ro).

A Tudományos és Technológiai Alapítvány nevében tisztelettel meghívom Önöket a rendezvényre. A szeminárium résztvevőit két irányból várjuk. Egyrészt azokat, akik még nem vettek részt a 2007. október és december között három helyszínen szervezett multiplikátor-képzéseken. Másrészt azokat, akik részt vettek az általunk szervezett egyik szemináriumon, és azóta kialakult konkrét projektötletüket szeretnék most pályázattá bővíteni, illetve ötletükkel kapcsolatban tanácsot kérnek tőlünk.

A pályázati tanácsadás a meghirdetett programmal párhuzamosan fog zajlani, egy kisebb helyiségben.
Kérem, jelezzék, hogy a programon vagy a tanácsadáson (esetleg mindkettőn) részt szeretnének-e venni. A tanácsadáson résztvevőket mi osztjuk be majd úgy, hogy a négyszemközti megbeszélésekre körülbelül egy óra idő jusson mindenki esetében.
A pontos időbeosztást a jelentkezési határidő lejártakor, május 20. után küldjük el a tanácsadásra jelentkezetteknek.

Kérjük, hogy ha a tanácsadást igénybe szeretnék venni, a jelentkezéssel egyidőben küldjék el nekünk prokjektötleteiket, pár sorban összefoglalva (egy fő többet is küldhet!).

Jelentkezési határidő: 2008. május 20.
Kérjük, hogy amennyiben részt szeretnének venni a rendezvényen, kitöltve küldjék vissza a mellékelt jelentkezési lapot. Mivel a férőhelyek száma limitált, a jelentkezések sorrendjében fogadjuk a résztvevőket,. Ezért érdemes minél hamarabb visszajelezni!

A Nagyváradon kívülről érkező résztvevőknek egynapi szállásköltség, valamint az útiköltség megtéríthető. Kérem, hogy szállásfoglalási szándékukat jelezzék nagyváradi szervezőpartnerünknek, Dr. János-Szatmári Szabolcsnak (janosszabolcs@yahoo.de)

Kérjük továbbá, hogy továbbítsák ezt a meghívót érdeklődő kollégáiknak, ismerőseiknek is!

Várjuk jelentkezésüket!

Üdvözlettel:

Dr. Groó Dóra
Dr. Szmolenszky Ágnes
Molnár Ádám
*************************************
Molnár Ádám
EU projektmenedzser
Tudományos és Technológiai Alapítvány

Mr. Adam Molnar
EU Project Manager
Hungarian Science and Technology Foundation

H-1027 Budapest
Bem József u. 2.
http://www.tetalap.hu