Hetedik GEKKO tábor

6 nap alatt 4 túra vár rád az idei Gekko táborban!

Az Erdélyi Múzeum-Egyesület (EME) ifjúsági szakcsoportja, a Geológus Egyetemisták Kolozsvári Kutató Osztálya (GEKKO) és a Koch Antal Földtani Társaság (KAFT) idén is megrendezi közös nyári táborát augusztus 8. és 13. között a Remetei sziklaszoros környékén. A már hagyományossá vált tábor hat napja alatt számos programmal várják a résztvevőket. A szervezők túrákat szerveznek a Remetei szorosba, a Csáklyakőre, illetve Gyógy és Felsőorbó völgyébe. A turák során a részvevők megismerkedhetnek a környék jellegzetes geológiai képződményeivel is. Az idén sem marad el a sátrazás, a tábortűz és a hagyományos GEKKO bográcsozás.

Az elsődlegesen témaindító kutatótábornak szánt összejövetel célja, hogy a kolozsvári BBTE magyar nyelvű geológus szak hallgatói szakmai támpontokat kapjanak, amennyiben TDK-ra vagy szakdolgozat megírására készülnek. A szervezők a most felvételiző diákokra is gondoltak: az ők részvételük díjmentes, jelentkezésüket a határidő lejárta után is elfogadják.

A részvételi szándékot a gekkotabor@gmail.com címen lehet jelezni 2012. július 21-ig. Az érdeklődök bővebb információkat a www.gekko.ro honlapon találnak. Az aktuális hírekért, esetleges programváltozásért, kérünk rendszeresen látogasd a honlapot és keresd az eseményt a Facebookon.