Erdélyi Természettudományi Konferencia (ETK'15)

A Magyar Tudomány Napja Erdélyben
Erdélyi Természettudományi Konferencia (ETK'15)
2015. november 21.

Az Erdélyi Múzeum-Egyesület (EME) Természettudományi Szakosztálya A Magyar Tudomány Napja Erdélyben Fórumhoz kapcsolódóan (14. Fórum) az idén is megszervezi az Erdélyi Természettudományi Konferenciát (ETK'15) 2015. november 21.-én a kolozsvári Apáczai Csere János Líceumban. A konferencia munkálatait eddigi gyakorlatunknak megfelelően a biológia, fizika, földtudományok, kémia, környezettudományok szekciókban tartjuk. A rendezvény fő célja lehetőséget biztosítani a természettudományok különböző területeit művelők számára az egymás munkájával való találkozásra.

A konferencia hivatalos nyelve magyar és angol. Tervezett programját a Szakosztály honlapján (www.eme.ro/termeszet) mielőbb közzétesszük, illetve arról a részvételi szándékukat 2015. szeptember 30.-ig jelző személyeket körlevelünkben tájékoztatjuk.
A bemutatott előadások/poszterek kivonatát magyar és angol nyelven kérjük, legtöbb 1-1 A4-es oldal terjedelemben, 12 pontos Times New Roman betűvel, másfeles sorközzel. A kivonatnak tartalmaznia kell: a dolgozat címét, a szerző(k) nevét, az intézmény/munkahely nevét és címét, az elérhetőséget, a kivonat szövegét, valamint a legfontosabb 5 kulcsszót.
A kivonatok beküldésének határideje 2015. szeptember 30.

Jelentkezési feltételek a szakosztály honlapján...