Kérjük, támogassa az Erdélyi Múzeum-Egyesületet!

Kérjük, támogassa az Erdélyi Múzeum-Egyesületet!

A 230-as támogató nyilatkozat innen tölthető le ...

Köszönjük mindazoknak, akik tavaly jövedelemadójuk két százalékát az Erdélyi Múzeum-Egyesület számára ajánlották fel, ezzel hozzájárultak kiadói, tudományos és kulturális ismeretterjesztő tevékenységünkhöz. Az elmúlt év során megjelent számos kiadványunk minősége és magas színvonala az ilyen jellegű támogatásoknak is köszönhető.

Ha jövedelemadójának három és fél százalékával továbbra is az Erdélyi Múzeum-Egyesület tevékenységét szeretné támogatni, akkor

  1. amennyiben fizetésből vagy nyugdíjból származó jövedelme van, a csatolt formanyomtatvány kitöltésével rendelkezhet adója három és fél százalékáról. A csatolt nyomtatványon kiválasztható, hogy az adószázalékokról ön egy, vagy két évre rendelkezik. Amennyiben csupán egy évnyi adóját szeretné Egyesületünknek felajánlani, kérjük, korrektorral javítsa ki az általunk bejelölt két éves opciót, és jelölje be az egy évest. A kitöltött nyilatkozatot szkennelje/fényképezze le és küldje el a digitális másolatot június 28-ig a titkarsag@eme.ro címre.

  2.  amennyiben köteles adóbevallási nyilatkozatot tenni (declarație unică), a szóban forgó három és fél százalékról az űrlap I.6 pontjának kitöltésével rendelkezhet, feltüntetve Egyesületünk alábbi adatait:

Societatea Muzeului Ardelean, C.I.F. 5566931, Cont bancar IBAN: RO14 RNCB 0106 0159 8508 0001

A felajánlás határideje: 2020. június 30.

Köszönjük!