XIV. Műszaki Tudományok Ülésszaka

Tisztelt Kollégák!

Az Erdélyi Múzeum-Egyesület évenkénti rendszerességgel megszervezi A Magyar Tudomány Napja Erdélyben című konferenciáját. Ebben az évben rendezvényünkre 2013. november 22–23. között kerül sor Kolozsvárott.

Az első nap (november 22.) témája, felkért előadókkal: Velünk élő tudomány.

A második nap keretében a konferencia felöleli a tudományosság valamennyi szakterületét, melyet az EME szakosztályaiban is művelnek.


A Magyar Tudomány Napja Erdélyben
XIV. Műszaki Tudományok Ülésszaka

Meghívó


A magyar tudomány napja rendezvénysorozat keretében az Erdélyi Múzeum-Egyesület Műszaki Tudományok Szakosztálya immár 14. alkalommal szervez tudományos ülésszakot. Ezzel fórumot kínál az összes műszaki tudományos kutatóműhelynek, hogy kutatási eredményeiket bemutassák.

Hagyományos rendezvényünk a hazai kutatók munkájának ismertetésére ad lehetőséget, de örömmel üdvözöljük külföldi vendégeinket is, akik intézményüket és azok kutatásait mutatják be.

A műszaki tudományág jelenlegi kutatási eredményeinek bemutatásához/megvitatásához számítunk az Ön közreműködésére is.

A műsorfüzet szerkesztéséhez kérnénk a csatolt jelentkezési űrlapot kitölteni s postafordultával eljuttatni hozzánk (muszaki@eme.ro).

A bemutatott dolgozatokat teljes terjedelemben (min. 4, max. 12 oldalban) lektorált elektronikus kiadványban jelentetjük meg CD-n.
Ehhez kérnénk a csatolt sablon alapján elküldeni az előadás írásos anyagát.